Frank Lammers
De enige echte
Win de door Frank gesigneerde dvd van De Marathon

In de Marathon dreigt de autogarage van 4 klaverjassende, rokende en bier drinkende automonteurs failliet te gaan. Het ‘geniale’ idee om gesponsord de Marathon van Rotterdam te lopen blijkt de enige oplossing. Voorwaarde van de sponsordeal; het halen van de eindstreep. Maar het trainen valt deze levensgenieters zwaar en verandert relaties, verhoudingen en zelfs hun toekomst. Zijn alle inspanningen het waard nu er meer op het spel blijkt te staan dan alleen het halen van de finish……?

Wij willen graag van jou weten waarom jij een "gesponsorde" dvd van De Marathon verdient. Stuur voor 28 februari een mailtje waarin je aangeeft waarom jij deze dvd moet winnen. Mail je antwoord naar: franknetteam@live.nl en wie weet win jij wel de speciaal door Frank gesigneerde dvd van De Marathon.

Uit alle inzendingen zal Frank een winnaar kiezen.

Deze winnaar zal zo snel mogelijk op de site bekend worden gemaakt.

Wij wensen jullie veel succes.

 

 

 

Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.