Frank Lammers
De enige echte
f19,99 (1998)

Titel: f19,99
Producent: Els Vandevorst, Wilfried Depeweg, Frans van Gestel & Jeroen Bekker
Regie: Mart Dominicus
Scenario: Helena van der Meulen & Mart Dominicus
Jaar: 1998
Lengte: 89 minuten
Genre: comedy

Plot: Als stunt heeft een chique hotel de volgende actie bedacht: mensen die nog in de 20e eeuw willen trouwen kunnen voor f19,99 hun huwelijksnacht in het hotel doorbrengen. Al snel wordt duidelijk dat de actie zeer uiteenlopende koppels heeft aangetrokken. De hotelverdieping toont dan ook een dwarsdoorsnede van de Nederlandse samenleving. Van de staalkaart van gedragingen die dit oplevert, is een deel tijdloos en een deel juist van deze tijd. Het komische viert hierbij de boventoon, maar het tragikomische en zelfs het bittere zijn niet te vermijden. 

Soort rol: bijrol
Franks rol: daklozenkrant verkoper.

Cast: Thomas Acda, Carine Korteweg, Jeroen Willems, Jacqueline Blom, Wim Kouwenhoven, Anita Menist, Dennis Rudge, Juul Vrijdag, Vincent van de Berg, Lies Visschedijk, Rob Das, Peggy Jane de Schepper, Frank Lammers e.a.