Frank Lammers
De enige echte
Wilde Mossels (2000)

Titel: Wilde Mossels
Producent: Erik Schut & Peter van Vogelpoel
Regie: Erik de Bruijn
Scenario: Erik de Bruijn
Jaar: 2000
Lengte: 115 minuten
Genre: Drama
Plot: Wilde Mossels is een film vol verlangen, vriendschap en romantiek, gebracht met veel actie en humor. De film vertelt in prachtige beelden het verhaal van Leen en zijn vrienden Daan en Jacob. De drie jongens proberen iets te maken van hun bestaan in een klein dorp op een Zeeuws eiland, waar nooit iets gebeurt, waar de wind altijd waait, waar de drie vrienden niets anders kunnen doen dan wat hangen, bier drinken of motorracen. De rusteloze Leen wil weg. Ontsnappen uit de eenzaamheid van de zuigende klei op het lege eiland, weg van zijn aantrekkelijke maar claimende moeder. Noch de liefde. noch de muziek en wilde feesten, noch de risico's die hij neemt met zijn motor brengen hem werkelijke bevrediging. Wat is zijn uiteindelijke doel en hoe ver moet hij gaan om dat doel te bereiken?

Soort rol: Hoofdrol 
Franks rol: Daan, de mosselvisser

Cast: Fedja van Huet, Frank Lammers, Freek Brom, Angelique de Bruijne, Will van Kralingen Josse de Pauw


Bekijk hier de trailer en hier een van de muzieknummers uit de film.