Frank Lammers
De enige echte
We zijn weer thuis (1994)

Titel: We zijn weer thuis
Omroep: VPRO
Regie: Ellen Jens
Script: Wim T. Schippers
Jaar: 1994
Seizoen: 5
Aflevering: 1, Confrontaties
Soort rol: Gastrol
Franks rol: Conducteur
Plot: De weduwe Nel van der Hoed-Smulders beschikt over een fortuin, een aantal miljoenen uit de nalatenschap van de vader van haar jongste zoon Thijs. De oudere zoons Simon en Govert mogen het huis niet verlaten zonder toestemming van Nel want dan verspelen zij hun erfenis van 1 miljoen. Thijs is de enige die zonder voorwaarden over zijn erfenis kan beschikken, maar zijn kinderlijkheid houdt hem ook in het ouderlijk huis. Notaris Henk Born beheert, tussen het betasten van vrouwen door, het familiefortuin op dubieuze wijze. 

Cast:  Wim T. Schippers, Truus Dekker, Kenneth Herdigein, Dick van den Toorn, Walter Crommelin e.a.