Frank Lammers
De enige echte
Onder Mannen (2000)

Titel: Onder Mannen
Producent: Noord Nederlands Toneel
Regie: Geert Lageveen, Margôt Ros, Frank Lammers
Auteur: 
Neil Labute 
Vertaling: Frank Lammers
Bewerking: Frank Lammers, Geert Lageveen, Margôt Ros
Jaar: 
2000
Première: 
6 april 2000
Plot: 
In een omgeving van opperste beschaving vindt een hardvochtig experiment plaats. Twee mannen, vrienden, die samen op een kantoor werken, zijn net allebei verlaten door hun vriendinnen. Ze besluiten wraak te nemen. Niet op hun vriendinnen, maar op het hele vrouwenras. Ze maken een plan om een kwetsbare vrouw het hof te maken, haar los van elkaar mee uit te vragen en zodra ze in een droomwereld van aandacht en verliefdheid verkeert, haar keihard te dumpen. Ze vinden hun slachtoffer in een dove typiste. 
Soort rol: Hoofdrol
Franks rol: 
Bas Donkers
Meest memorabele uitspraak: "Weet je wat het verschil is tussen een golfbal en erogene zones? Voor een golfbal wil ik nog wel mijn best doen om ze te vinden."
Prijzen: Voor hun rollen ontvingen zowel Geert Lageveen als Frank Lammers de Arlecchino voor beste mannelijke bijrol. Voor haar rol werd Margôt Ros onderscheiden met de Colombina voor beste vrouwelijke bijrol.
Uit de pers: "Jezus, wat zijn die kerels fout! Een grotere hufter als Frank Lammers als Bas maak je zelden mee." (Nieuwsblad van het Noorden)
Cast: Geert Lageveen, Margôt Ros, Frank Lammers