Frank Lammers
De enige echte
Jetlag (2007)

Titel: Jetlag
Producent: d’Electrique
Regie en tekst: Ko van den Bosch
Jaar: 
2007
Première: 
9 maart 2007

Inhoud:Terwijl de biergarten wordt afgebroken, aan het eind van een lange zomer, kijken de laatste stamgasten verbaasd naar de plek waar ze de afgelopen maanden hebben doorgebracht. Ze hangen rond met een jetlag. Letterlijk, omdat ze bioritmisch gestoord zijn en in een wereld leven die verschoven lijkt ten opzichte van de plek waar ze staan. Figuurlijk, omdat de maatschappij waar ze in leven wel een vorm heeft aangenomen, maar de ziel daarvan nog niet is aangekomen.
Cast: 
Johanna Biesewig, Horace Cohen, Frank Lammers, Anna Schoen, Harriët Stroet, Ward Weemhoff 
en mimespelers: Melih Gençboyael, Marie Groothof, Hilde Labadie, Floor van Leeuwen, Kimmy Ligtvoet, Bas van Rijnsoever, Ariadna Rubio Lleo en Daan Simons