Frank Lammers
De enige echte
Het wonder van Maxima (2003)

Titel: Het Wonder van Maxima 
Producent: Pieter van Huystee 
Regie: Paul Ruven 
Scenario: Paul Ruven 
Jaar: 2003 
Lengte: 89 Minuten 
Genre: Telefilm

Plot: 'Het Wonder van Maxima' is een spannende en ontroerende film, die zich afspeelt rond het sprookjeshuwelijk van Maxima en prins Willem-Alexander. Veiligheidsagent Felix Bos moet zorgen dat er geen aanslag op het bruidspaar gepleegd wordt vanuit zolderramen op de Dam. Maar dan wordt zjin Aziatische geliefde Min opgepakt, om het land uitgezet te worden. Min ontsnapt, de dolle Amsterdamse feestdrukte in. Felix verlaat zijn post en probeert haar op tijd te vinden. Maar hij ontmoetde Argentijnse Maria Castillio. Zij is helemaal naar Nederland gekomen, omdat haar een wonder is voorspeld. Dat zal gebeuren tijdens de kus van Maxima en Willem-Alexander op het balkon. Daarmee komt Felix voor steeds grotere problemen te staan: lukt het hem op tijd zijn geliefde terug te vinden? Kan hij een aanslag op het koninklijk bruidspaar voorkomen? En wat is het Wonder van Maxima? 
Soort rol: Bijrol
Franks rol: Frank speelt agent Huib Dekker. Hij is in een niet al te best humeur vanwege de drukte rond het huwelijk, zijn scheiding en door het dieet dat hij sinds kort volgt. Toch doet hij zijn best om de Argentijnse vrouwen te helpen. 

Cast: Silvia Munt, Libertad Pozo, Mattijn Hartemink, Giam Kwee, Jasper van Overbruggen, Guusje Eybers, Frank Lammers, Mike Libanon, Monic Hendricx, Halina Reijn, Jack Wouterse