Frank Lammers
De enige echte
Flirt (2005)

Titel: Flirt
Producent: Corrino films
Regie: Jaap van Eyck
Scenario: Jaap van Eyck en Eddy Terstall
Jaar: 2005
Lengte: 90 minuten
Genre: Romantische komedie

Plot: Lex, een jonge acteur, is verliefd op Ankie. Maar hij
heeft één probleem: hij heeft nog meer vriendinnen. Platonische relaties zijn dat, met 'hoogstens een beetje geklooi boven de gordel'. Maar dat vindt Lex geen vreemd gaan. Bovendien is geestelijke trouw veel belangrijker…
Dat wil er bij de rest van de wereld niet in. Zeker bij Trix niet. Deze documentairemaakster heeft net haar vriend op straat gezet omdat hij niet van andere dames af kan blijven. Zo komt ze op het idee voor een documentaire over vreemdgaan. Lex lijkt de ideale hoofdpersoon.


Soort rol: Bijrol
Franks rol: Egbert Jan

Cast: Egbert Jan Weeber, Lidewij Mahler, Rifka Lodeizen, Marcel Hensema, Rosa Reuten, Kim Pieters, Wolter Muller, Ruben van de Meer, Javier Guzman, Frank Lammers, Peer Mascini, Carla Hardy, Lieke Antonisen, Gonny Gakeer e.a

Bekijk de trailer hier.