Frank Lammers
De enige echte
De Zwarte Meteoor (2009)

Titel: De Zwarte Meteoor 
Producent: Mathijs van Heijningen 
Regie: Guido Pieters 
Scenario: Kees van Beijnum (naar het boek van Tom Egbers) 
Jaar: 2000 
Lengte: 107 minuten 
Genre: Drama 
Plot: Eind jaren '50 komt de zwarte Zuid-Afrikaanse sterspeler Steve Mokone naar Almelo om voor de plaatselijke club Heracles te spelen. Het leven in het provinciestadje verandert danig onder invloed van zijn komst. 
Een 15-jarige jongen Felix Verbeek, sluit vriendschap met de Zuid-Afrikaan. Die vriendschap zal zijn leven een beslissende wending geven. 
Soort rol: Bijrol
Franks rol: Frank speelt een supporter van Heracles. Een soort van hooligan avant la lettre. Hij vindt het erg leuk om bij elke wedstrijd een broodje worst van de verkoper te jatten en er vervolgens in te spugen. Die hobby eindigt zo'n beetje als zijn vrienden hetzelfde bij hem doen.
Cast: Erik van der Horst, Jet Novuka, Gijs Scholten van Aschat, Peter Tuinman, Wouter van Oord, Guus de Wit, Benten Bastiaan Wijnen, Jop Kappelhoff, Babette van Hazebroek, Paulette van Hazebroek, Lineke Leroux, Freek Brom, Jan Kruse, Bert Geurkink, Angelique de Bruijne, Aus Greidanus sr, Erik Arens, Mike Reus, Cees Geel, Rob Das, Frank Schaafsma, Sieger Sloot, Frank Lammers, Edo Brunner, Arend de Geus, Guido van Hulzen, Ids van der Krieke, Joop Wittermans, Matthias Maat, Thekla Reuten, Roef Ragas, Jur van der Lecq, Hiske van der Linden, Caro Lenssen, Gijs de Lange, Chaim Levano, Harry Slinger, Hugo Maerten, Reinier Mulder, Josh Meyer, Kees Boot.