Frank Lammers
De enige echte
De President (2011)

Titel: De President
Producent: Lemming film
Regie: Erik de Bruijn
Scenario: Khalid Boudou (boek), Erik de Bruijn, Marco van Geffen
Jaar: 2011
Lengte: 93 minuten
Genre: Politieke comedy 
Plot: Over vijf jaar is Nederland een republiek. Verschillende presidentskandidaten gaan de strijd met elkaar aan. De Marokkaanse Joes is met zijn overactieve neef Hamid naar Nederland gekomen en werkt aspergesteker. Als Joes het leven van de mooie Roemeense Mila redt, wordt hij een soort nationale held. Presidentskandidaat Vlonder grijpt zijn kans en bombardeert Joes tot running mate. De verwarring van Joes blijkt onverwacht succes te hebben bij het publiek… Al snel mag hij zich in het presidentiële paleis vestigen. De situatie loopt volledig uit de hand!

Franks rol: Krassimir

Cast: Najib Amhali, Charlie Chan Dagelet, Dirk Zeelenberg, Rosa Reuten, Ton Kas, Matthias Schoenaerts, Frank Lammers, Gürkan Küçüksentürk, Ruben van der Meer

 

Bekijk hier de trailer.