Frank Lammers
De enige echte
De Marathon (2012)

Titel: De Marathon 
Regie: Diederick Koopal
Scenario: Gerard Meuldijk, Martin van Waardenberg 
Jaar: 2012
Lengte: 107 minuten

Plot:  De autogarage van 4 klaverjassende, rokende en bier drinkende automonteurs dreigt failliet te gaan. Het ‘geniale’ idee om gesponsord de Marathon van Rotterdam te lopen blijkt de enige oplossing. Voorwaarde van de sponsordeal; het halen van de eindstreep. Maar het trainen valt deze levensgenieters zwaar en verandert relaties, verhoudingen en zelfs hun toekomst. Zijn alle inspanningen het waard nu er meer op het spel blijkt te staan dan alleen het halen van de finish……?

Soort rol: Hoofdrol 
Franks rol: Kees

Cast: Stefan de Walle, Frank Lammers, Marcel Hensema, Martin van Waardenberg, Mimoun Ouaïssa, Ariane Schluter, Cynthia Abma, Goergina Verbaan, Loes Luca, Annet Malherbe, Manuel Broekman, Martijn Lakemeier, Nanette Drazic

 

Bekijk hier de trailer.