Frank Lammers
De enige echte
Comedylab - Stuk (2002)

Titel: Comedylab - Stuk 
Omroep: NPS 
Scenario: Bodil de la Parra 
Jaar: 2002 
Genre: Het publiek kan uit verschillende pilots van comedieseries kiezen welke serie ze op tv willen zien. 
Soort rol: Eenmalig
Plot: De vriendschap van Sabine, Claire & Sofie, alledrie een eind op weg in de dertig, wordt getekend door hun haatliefde verhouding, zeker nu ze noodgedwongen tijdelijk een huis delen. Ze vechten tegen rimpels en vetrollen, de biologische klok, het glazen plafond en vooral met elkaar. Dit levert hoogst komische situaties op, die door hun realistische setting en actualiteit zeer herkenbaar zijn. 
Sofie heeft het gehad met Jaap, die voortdurend vreemd gaat, en trekt tijdelijk met haar zoontje Sem bij Sabine en Claire in. Ze steekt geen poot uit in huis en laat de verzorging van Sem vrijwel helemaal over aan Kees, de vriend van Claire. Wel sleept ze Sabine & Claire mee naar de disco, waar ze haar vriendinnen onmiddellijk aan hun lot overlaat om een flinke inhaalslag te maken voor haar verloren tijd met Jaap.
Franks rol: Kees
Cast: Wimie Wilhelm, Bodil de la Parra, Margôt Ros, Frank Lammers