Frank Lammers
De enige echte
Bon Voyage (2012)

Titel: Bon Voyage 

Regie: Margien Rogaar
Jaar: 2012
Lengte: 90 minuten
Genre: Drama
Plot: Het is eindelijk vakantie. Juist als de familie Verbeek wil afreizen naar zonnig Frankrijk komen ze er achter dat Opa Bob (77) zijn vergevorderde ziekte heeft verzwegen. Ze blijven thuis. Het is een zware klap voor de hele familie. Moeder Tine vindt het moeilijk om de situatie te accepteren en zoekt afleiding op andere plekken. Jasmijn (7) is vooral bezorgd om opa Bob. Ze bestookt hem met vragen over de dood. Jochem (12) is als enige blij dat ze thuis blijven. Hij verheugt zich op een vakantie met zijn beste vriend. . 
Franks rol: Tom

Cast: Anneke Blok, Hans Croiset, Mirre Balke, Reinout Bussemaker, Frank Lammers, Casper van Rijnberk, Scyler Eijgermans, Lotje van Lunteren, Tom van Kessel