Frank Lammers
De enige echte
Baantjer (1998)

Titel: Baantjer 
Omroep: RTL4 
Regie: Berend Boudewijn 
Scenario: Gerrit Mollema 
Jaar: 1998 (Seizoen 4) 
Genre: Politieserie 
Aflevering: De Cock en de vermoorde onschuld 
Soort rol: Gastrol
Plot: Een boer in district Amstelland vindt het lichaam van een man uit Servië: Milan Tolimir. De Cock en Vledder hebben als enige aanwijzing een bonnetje van een Joegoslavisch restaurant in Amsterdam. Maar al snel wordt duidelijk dat Milan niet bepaald onbesproken was. Hij werkte voor de Joegoslavische onderwereld en was bekend bij het Joegoslavië-Tribunaal in Den Haag. Er zijn in ieder geval genoeg verdachten die een motief hebben om Milan te vermoorden. Maar De Cock begrijpt niet waarom dat in een boerenschuur in Amstelland moest gebeuren. Tot hij beseft dat dit met het motief te maken heeft.
Franks rol: Milan Tolimir
Cast: Piet Römer, Victor Reinier, Marian Mudder, Martin Schwab, Serge-Henri Valcke, Hans Karsenbarg,Michael Pas, Frank Lammers, Job Redelaar, Gusta Geleijnse, Adrian Brine, Mirjam Sternheim